Négy csapat, két gól – Videók


Nem alakult jól a hétvége az erdélyi csapatok nagy része számára.

Nem alakult valami jól a román labdarúgó élvonal 24. fordulója az erdélyi csapatok többségének. Egyedül a Sepsi tudott nyerni, viszont a Hermannstadt kikapott és értékes pontokat veszített a Medgyes és a címvédő Kolozsvári CFR.

A Gaz Metan még a pénteki nyitónapon fogadta a listavezető kolozsváriakat. A hazaiak terve egyértelműen az volt, hogy ne kapjanak gólt, ezért átadták a területet a vendégeknek. A „vasutasoknak” akadt ugyan egy-két gólszerzési lehetőségük, ám ezekkel nem tudtak élni, így az erdélyi rangadó unalomba fulladt. A medgyesiek elérték ugyan minimalista céljukat, más kérdés, hogy a döntetlennel lecsúsztak a felsőházi rájátszásban való folytatásra feljogosító 6. helyről.

Rezumat Gaz Metan - CFR Cluj 0-0! Egal care ajuta contracandidatele

Rezumat Gaz Metan - CFR Cluj 0-0! Egal care ajuta contracandidatele Aboneaza-te la canalul nostru: http://bit.ly/2LW7UL1 Urmareste stirile zilei din sport pe...

Vasárnap a Sepsi vendége a télen alapos vér-és keretfrissítésen átesett Poli Iasi volt. A találkozót legnagyobb részében a hazaiak uralták, ennek ellenére Niczuly Rolandnak is akadt dolga. A hálóőrön viszont ezúttal nem tudtak kifogni, a másik kapu előtt pedig az előző fordulóban duplázó szlovák Pavol Safranko lecsapott egy labdára és a 85. percben megszerezte a találkozó egyetlen találatát. A hazaiaknál Csiszér Balázs végig a pályán volt, a Fülöp-testvérek közül Istvánt a szünetben cserélték le, Lórándot pedig a 70. percben be.

Sepsi - Poli Iasi: 1-0, gol Safranko, min 84 I Etapa 24, Liga 1, 2019-2020

Sepsi - Poli Iasi I Etapa 24, Liga 1, 2019-2020 Aboneaza-te la canalul nostru: http://bit.ly/2LW7UL1 Sepsi: Niczuly - Celea, Bouhenna, Tincu, Csizser - Fulop...

A forduló hétfői zárónapján a Hermannstadt a moldvai Botosani-ba látogatott. Némi meglepetésre a nagyszebeniek szereztek vezetést az előző etapban szintén duplázó horvát Gabriel Debeljuh fejesével. Nem sokáig örülhettek azonban Miriuta Vasile tanítványai, hiszen alig öt perccel később a ghánai Reagy Ofosu kiegyenlített. A 81. percben aztán a horvát Marko Dugandzic a győztes gólt is megszerezte a hazaiak számára.

Rezumat: Botosani - Hermannstadt 2-1| Botosani invinge dupa ce a fost condusa

Aboneaza-te la canalul nostru: http://bit.ly/2LW7UL1 Rezumat: Botosani - Hermannstadt 2-1| Botosani invinge dupa ce a fost condusa Au marcat: Botosani Ready ...

A bajnoki tabellán továbbra is a CFR vezet, a vasutasokat három, egyaránt 43 pontos csapat, a Craiova, a FCSB és az Astra követi. A 2020-ban még nyeretlen Gaz Metan 37 pontjával lecsúszott a 7. helyre, őt a Sepsi követi 32 ponttal, míg a Hermannstadt 24 egységgel a 10. helyről várja az alapszakasz utolsó két etapját.

fotó: .facebook.com/osksepsi

A rovat legfrissebb hírei