Otthonról bizonyítanak a gyergyói hokisok


Időnap előtt értek véget a különböző jégkorong-bajnokságok. Üzentek a Gyergyói HK játékosai.

 Elsőként és egyedüliként a Gyergyói HK és a Csíkszeredai Sportklub játékosai tapasztalhatták meg, hogy a koronavírus terjedését megelőzése okán bevezetett szigorítások során milyen nézők nélkül játszani. Nem volt felemelő érzés…

A Gyergyói HK játékosai ezúttal otthonról üzennek, otthon maradásra bíztatnak. Van aki egyedül, van aki egy szál gitárral, míg mások a családjukkal teszik ezt.
 

 „Alig pár hete, hogy óriási sikert ünnepelhettünk, bejutottunk a legjobb négy közé. Most azonban a sportnál, a jégkorongnál is fontosabb küzdelem vár ránk, mindenkire. Azért kell most mindent megtennünk, hogy megvédjük magunkat a közeledő járványtól. Nekünk is az a dolgunk mint nektek: otthon ülünk, nem megyünk emberek közé. Nézzük a tévét, olvasunk, játszunk a családdal, vagy dolgozunk a kapun belül, a kertben. Szeretjük a szüleinket, nagyszüleinket, ha náluk is elfogy valami, akkor megvesszük nekik, oda visszük az ajtóhoz, de nem megyünk be. Nem öleljük meg őket, mert nem szeretnénk átadni a vírust, ami esetleg bennünk lappang.” – írják a klubnál.

A rovat legfrissebb hírei