Rávert a Sportklub a mezőnyre


Átlagnézőszámokra vonatkozó adatok kerültek nyilvánosságra a jégkorong Erste Ligáról. Az erdélyi csapatok nagyon rávertek a magyarországiakra.

Közeledik a Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) tisztújító közgyűlése, amely előtt a szakszövetség egy 68 oldalas szakmai beszámolót készített. Ebből a Hokiklub Budapest (Kanadai Magyar Hokiklub) közösségi oldalán közzétett egy fejezetet, amely az Erste Liga átlagszámaira vonatkozik.

Ezen ábrából kitűnik, hogy az erdélyi csapatok átlagnézőszámai messze magasan „verik” az anyaországiakat. Az erdélyi csapatok közül is kitűnik a Csíkszeredai Sportklub, amelynek az átlagnézőszáma közel háromszorosa a legjobb magyarországinak.

Íme az ábra és a hozzátartozó megjegyzés.


A Csíkszeredai Sportklub Szurkolók Egyesülete közleményt is kiadott a számok tekintetében.

Ez a fotó sok mindent elmond.

Köszönjük szépen szurkolóinknak, akik az elmúlt szezonban is messze a legjobbak voltak a ligában, mérkőzésről-mérkőzésre remek teljesítményt nyújtva, itthon és "idegenben" mindent beleadva, a legnagyobb szinten bíztatták a fiúkat. Köszönjük a Lokálpatrióták táborának kitartó és eredményes munkáját, akik újfent bizonyították, hogy nagy szükség van rájuk a lelátón! Habár a vége nem olyan lett, mint ahogy azt mindenki szerette volna, de az ő teljesítményüknek köszönhetően is remek szezont tudunk magunk mögött. Minden mérkőzés egy igazi ünnep volt. Sok teltházás meccs, sok-sok himnuszéneklés a megnyert mérkőzések után, Kupagyőzelem és még sok más feledhetetlen pillanat, amely bizony szurkolóink nélkül egyáltalán nem sikerülhetett volna!

Továbbra is bízunk abban, hogy nemsokára újra együtt lehetünk, együtt szurkolhatunk és repülhetünk tovább a sikerek szárnyán! Addig is kitartást, egészséget és jó pihenést minden kedves szurkolónknak!

Hajrá, Sportklub, hajrá, Csíkszereda!


– áll a közleményben.

A rovat legfrissebb hírei