Élvonalbeli történelme legnagyobb pofonját kapta a Hermannstadt Videóval


A csapatkapitány egészen elképesztő hibákat vétett két gól előtt is.

Rövidke élvonalbeli történelme legsúlyosabb vereségét szenvedte el hétfő este a Hermannstadt labdarúgócsapata, miután 5-0 arányban kikapott a FSCB otthonában. A fővárosiak bő fél óra után már négy góllal vezettek. A kiadós vereséghez a nagyszebeniek csapatkapitánya, Ousmane Viera is hozzájárult. Nyolc forduló alatt ez volt a gárda második veresége a Liga 1 idei szezonjában.

Alig három percig volt egyenlő az állás, ekkor Iulian Cristea remek mozdulattal lőtt a vendégek kapujába. A 11. percben aztán Viera ügyetlenkedése után Dennis Man növelte csapata előnyét, majd a veterán elefántcsontparti védő a 32. percben is nagyot hibázott, Sergiu Bus pedig köszönte szépen. Egy perccel később Olimpiu Morutan már a negyedik bukaresti gólt jegyezte – majd a 72. percben Florin Tanase állította be az 5-0-át végeredményt a teljesen szétzilált és kővé dermedt védők rémült tekintetének kíséretében.

Ez volt a Hermannstadt alig három éve íródó élvonalbeli történelmének legnagyobb arányú veresége. Érdekes egybeesés, hogy az eddigi nem legnagyobb pofont napra pontosan egy évvel ezelőtt szenvedték el az erdélyiek – akkor 4-0-ra kaptak ki szintén a FCSB-étől.

Liga 1. Rezumat FCSB - Hermannstadt 5-0. Scor incredibil după o jumătate de oră de joc

Aboneaza-te la canalul nostru: https://goo.gl/YkyMbU Toate stirile zilei aici: https://www.telekomsport.ro/ Ne vedem si pe facebook: https://www.facebook.com...

 

A rovat legfrissebb hírei