Pályán az FK Csíkszereda


Elkezdték a felkészülést.

 Valentin Suciu irányítása mellett elkezdte a nyári felkészülést az FK Csíkszereda második ligás labdarúgócsapata a soron következő bajnoki idényre. A szakmai stábban történtek változások. Többek között itt kap szerepet a 2021/2022-es idényben Bajkó Barna.

Hazai környezetben kezdte meg a felkészülést a 2021-2022-es idényre az FK Csíkszereda második ligás labdarúgócsapata. A piros-feketék múlt héten csütörtökön és pénteken átestek a sportorvosi vizsgálaton, hétfőn pedig a szakmai stáb megtartotta az első edzést. Az öt hetesre tervezett felkészülési programban a napi két edzés mellett, edzőmeccsek és egy törökországi edzőtábor is szerepel. Július 10-ig Csíkszeredában zajlanak az edzések, szombaton 11 órakor a Vidombáki Campo Verde sportközpontban a Konstancai Farul, július 7-én a Chindia Târgoviște, 8-án a Medgyesi Gaz Metan ellen játszik a csapat.
 
Július 11-én a törökországi Boluban folytatódik a felkészülés és a bajnoki rajt előtti héten ismét Csíkszeredában edzenek a csíki fiúk. Valentin Suciu vezetőedző azt is elmondta, hogy reményei szerint a törökországi edzőtáborban 6 felkészülési meccset tudnak játszani, négy első ligás és két második ligás együttes ellen.
 
„A szakmai stábban történt némi módosítás, Lucian Nicolau helyett Bajkó Barna lesz a másodedző és tervben van még egy erőnléti edző érkezése is, hisz Robert Panduru a Kolozsvári Universitateanál folytatja. A játékos keretben is vannak változások, erről a napokban részletesen is beszámolunk.” – áll az FK Csíkszereda közleményében.
 
Fotó: fkcsikszereda.ro

A rovat legfrissebb hírei