Közhasznúvá vált az FK Csíkszereda


Kormányzati elismerés.

 Románia kormánya, a 2022. április 14-én megtartott ülésén elfogadta azt a Kormányhatározat-tervezetet, amely az Asociația Futball Klub Csíkszereda Miercurea Ciuc egyesületet közhasznúvá nyilvánította.

– A közhasznú státus elnyerése – amely az általunk közel egy évtizede végzett, számos sikerrel tarkított, következetes munka elismerése – a Kormányhatározat hivatalos közzétételét követően válik hatályossá.
 
Egyesületünk ezúton is köszönetet mond, az elmúlt tíz évben velünk együttműködő és alapszabályzatba foglalt célkitűzéseink megvalósítását elősegítő összes partnerének, a családoknak, akik ránk bízták gyerekeiket, az edzőknek, nevelőknek és kivétel nélkül mindenkinek, akik képezték őket, az önkormányzatoknak és tanintézményeknek, akik mellénk álltak, a támogatóinknak, akik törekvéseinkben anyagi biztonságot nyújtottak, valamint szurkolóinknak, akiknek buzdításából a nehéz pillanatokban erőt merítettünk. Nem utolsó sorban a munkánkat elismerő központi kormányzatnak, az ügyünket mindvégig támogató Romániai Magyar Demokrata Szövetségnek is hálával tartozunk.
 
A közhasznú státus elnyerésével az FK Csíkszereda fontos mérföldkőhöz érkezett. Köszönet mindenkinek, természetes személynek, idősnek és fiatalnak, intézménynek, cégnek, egyháznak, hatóságnak és nem kormányzati szervnek, aki végig kísért ezen az úton. Nélkülük, Önök nélkül, mindez nem sikerült volna.
 
– áll az FK Csíkszereda közleményében.

A rovat legfrissebb hírei