UTA: Megvan a 7. és a 8. aradi távozó is!


Folytatódik a nagytakarítás Aradon, egy kiegészítő emberrel hosszabbított az UTA.

Alapjaiban alakul át az Aradi UTA labdarúgócsapatának kerete a román élvonal 2022-2023-as idényére: a piros-fehérek hétfőn jelentették be, hogy további két játékos elhagyja a klubot - Jevgenyij Sliakov és Easton Ongaro.

Jevgenyij Sliakov (fotó, jobbra) esetében a döntés meglepő, hiszen a 30 éves orosz jobb oldali védő szinte egyből alapemberré vált 2021 januári érkezését követően. Sliakov összesen 52 mérkőzésen lépett pályára az UTA színeiben, ezeken egy gól és 4 gólpassz a mérlege. A magunk mögött hagyott idényben 34 találkozón lépett pályára…

Az orosszal ellentétben a kanadai Easton Ongaro (fotó, balra) keveset játszott januári érkezése óta: mindössze hat bajnoki jutott neki. Igaz, ezen idő alatt (135 perc) összehozott egy egyenlítő találatot.

A litván Modestas Vorobjovas, Rolandas Baravykas és Karolis Laukzemis, továbbá a horvát Filip Dangubic, a brazil- olasz-román Nicolao Dumitru, valamint Constantin Dima után megvan tehát a hetedik és nyolcadik aradi távozó is.

Egyelőre a veterán Claudiu Keserü és az albán Erion Hoxhallari érkezése biztos, míg a klub hétfői bejelentése szerint meghosszabbította Florentin Matei lejáró szerződését. A 29 éves támadó középpályás a görög Apollon Szmirnisztől érkezett a tavasszal és meglehetősen kevesen játszott: 9 meccsen alig 160 perc jutott neki a transfermarkt.de adatai szerint.

fotó: www.facebook.com/uta1945arad

 

A rovat legfrissebb hírei