Munkába álltak Csíkszeredában


Felkészülés.

 Elkezdte a nyári alapozást az FK Csíkszereda második ligás felnőtt labdarúgócsapata.

 
Dican Ferenc vezetőedző másfél hónapos szünet után gyülekezőt fújt és elkezdődtek az edzések. Három hétig hazai környezetben zajlik a munka, július 8-án pedig a tervek szerint Törökországba utazik a csapat edzőtáborba. A bajnokság augusztus 6-án kezdődik úgyhogy van még idő bőven. U19-es csapatunk tagjai a hosszú idény miatt június 27-én csatlakoznak a kerethez. Dican Ferenc elmondta:
 
- A jelenlegi keret nem végleges, mindenképpen szükségünk van egy belső védőre, egy középpályásra és egy csatárra, célunk a legjobb hat közé jutás. - fogalmazott a tréner.
 
Az FK Csíkszereda kerete
 
Kapusok: Gyenge Szilárd, Bogdan Mara, Bartók Alpár és Simon Máté.
 
Mezőnyjátékosok: Takács Rares, Apró Claudiu, Bara Levente, Csiszer Balázs, Csürös Attila, Göndör Alex, Petre Ivanovici, Kelemen Dávid, Kovács Lóránt, Kovács Márk, Marvin Schieb, Mészáros Eduárd, Peter Gál-Andrezly, Jelen Richárd, Bogdan Rotar, Simó Csongor, Suciu Toni, Soufiane Jebari, Szín Ferenc, Szondi Botond, Tajti Balázs, Vita Dániel és Nikola Kodzic.
 
Stáb: Dican Ferenc (vezetőedző), Bajkó Barna (másodedző), Vellay Áron (erőnléti edző), Fekete Károly (kapusedző) és Keszler Áron (videóelemző).
 
Fotó: fkcsikszereda.ro

A rovat legfrissebb hírei