Jól kezdték az odavágó kört


A Sepsiszentgyörgyi Sepsi SIC asztaliteniszezői remekeltek az A csoportos bajnokság odavágó körét. Reménykedve várhatják a folytatást.

Besztercén rendezték a román asztalitenisz-bajnokság A csoportjának odavágó mérkőzéseit, amelyen a Sepsiszentgyörgyi Sepsi SIC sportolói is asztal mögé álltak. Az A csoportban nyolc csapat nevezett, akik közül viszont a Jászvásári CSM nem jelent meg így ellene minden csapat 3–0-val hozta a meccseit.

A Laurențiu Bârlan, Andrei Bârlan, Kanabé Szilárd, Ștefan Moldoveanu és a szerb Bojan Crepulja összetételű háromszékiek a Konstancai Farul, az Aradi MSK, a Kolozsvári Politehnica, a Kolozsvári MSK, a Pristavu Câmpulung II. és a Dési Tenis Club ellen ragadtak ütőt.

A Teodor Simon irányította csapat sorrendben a Pristavu Câmpulung II. (3–0), a Kolozsvári MSK (3–0), Aradi MSK (3–1), Jászvásári Politehnica (3–0), a Farul Constanța (3–0) és a Dési Tenis Club (3–0) felett diadalmaskodott.

A visszavágót jövő tavasszal rendezik, a Sepsi SIC pedig egy újabb kiváló teljesítménnyel kiharcolhatja a Szuperligába jutást.

Az A-osztály első csoportjának állása: 1. Sepsi-SIC 12 pont, 2. Kolozsvári Politehnica 11 pont, 3. Kolozsvári MSK 10 pont, 4. Aradi MSK 9 pont, 5. Dési Tenis Club 8 pont, 6. Konstancai Farul 7 pont, 7. Pristavu Câmpulung II. 6 pont.

A rovat legfrissebb hírei