Ellenfelet kapott Csala és Gergely


Rendkívül erős csoportba került Románia.

Rendkívül erős csoportba került a román férfi U17-es labdarúgó válogatott a korosztályos Európa-bajnokság selejtezőjének Elit körében. A sorsolást kedden tartották az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) székházában Nyonban.

Románia a 6-os csoportba került besorolásra Anglia, Belgium és Grúzia mellé. A kvartett mérkőzéseinek Belgium ad otthont március 25–31. között. Az észtországi Európa-bajnokságra a nyolc csoport első helyezettjei, valamint a hét legjobb második jut ki.

„Tekintve, hogy az Elit körben vagyunk, nehéz ellenfelekre számítottunk. Nagyon nagy önbizalommal vágunk azonban neki, bízunk benne, hogy tovább tudunk jutni. A selejtezők során bebizonyítottuk, erősek vagyunk, nem félünk senkitől”, idézi Adrian Vasai szövetségi kapitányt a Román Labdarúgó Szövetség (FRF) honlapja.

Románia a selejtezőcsoportjában Oroszország és Svájc mögött, de San Marinót megelőzve végzett a harmadik helyen és kvalifikálta magát a következő körbe. A selejtezők során Vasai az FK Csíkszereda két játékosára, Gergely Botondra és Csala Róbertre is számított.

fotó: frf.ro

A rovat legfrissebb hírei