Ilyen szexinek ritkán látni Európa második legjobbját


Kitüntetést kapott a 24 éves marosvásárhelyi kiválóság is.

Kitüntetést vehetett át a Román Asztalitenisz-szövetség szokásos év végi gáláján Szőcs Bernadette. A Buzauban megszrendezett eseményen, kétszáznál is több vendég előtt Cristinel Romanescu,a szövetség elnöke, a következő szezon legfontosabb célkitűzésének az olimpiai éremszerzést nevezte.

Erre pedig kinek lenne nagyobb esélye, mint az aktuális világranglista második legjobb európai asztaliteniszezőjének, Szőcs Bernadett-nek. A marosvásárhelyi kiválóság remek évet zárt, a nyáron a válogatottal Nantes-ban megnyertre a csapat Európa-bajnokságot, előtte a világ egyik legrangosabb egyéni versenyén, a Montreux-ban megrendezett Top16-on a második lett. Minszkben pedig az Európa Játékokon ezüst érmet szerzett egyéniben és vegyes párosban is. Nem meglepő tehát, hogy a világranglista 20. helyezettje egyben Európa második legjobbja a 14. helyezett osztrák Sofia Polcanova mögött.

A férfiak közül a budapesti Európa-bajnokságon férfi párosban, Minszkben pedig vegyes párosban érmes Ovidiu Ionescut jutalmazta a szövetség. A legtöbb figyelmet azonban minden kétséget kizáróan Szőcs Bernadette keltett. A mindössze 24 éves játékos ugyanis nem csak kiugróan tehetséges, hanem elbűvölően szép is. Buzauban a csillogó miniruhájában és hosszú szárú fekete csizmájával minden tekintetet magára vonzott.

A rovat legfrissebb hírei