Karácsonkő kipipálva


Péntek reggel Kolozsvárról utazik Ciprusra az FK Csíkszereda labdarúgócsapata, amely letudta második felkészülési meccsét is.

Másfél hete álltak edzésbe az FK Csíkszereda második ligás labdarúgói Valentin Suciu vezetőedző irányítása mellett, hogy az azóta eltelt időben két felkészülési meccset tudjanak le. Az első találkozón nagyon könnyed 4–0-s sikert arattak a negyedik ligás Brassói Coltea ellen.

Legutóbb, a korábban szebb napokat is megélő, Karácsonkő (Ceahlaul Piatra Neamt) volt az ellenfél, akik a harmadik liga I-es csoportjában szerepelnek, ahol a harmadik helyet foglalják el.
 
A csíki csapat mondhatni az első félidőben eldöntötte a mérkőzés sorsát, hiszen Bara előbb a 12., majd a 38. percben is betalált. Valentin Suciu ahogy ilyenkor szokás, félidőben teljes cserét hajtott végre más játékosoknak is lehetőséget adva a bizonyításra. Az FK számára egyben ez volt az utolsó felkészülési meccs is a ciprusi edzőtábor előtt.
 
A keret csütörtök délután utazik Tordára, majd pénteken reggel Kolozsvárról repülnek Ciprusra, ahol 20 napos edzőtábor következik.
 
Felkészülési mérkőzés
FK Csíkszereda – Ceahlăul Piatra Neamț 2–0 (2–0)
Gólszerző: Bara (12., 38.)
 
FK Csíkszereda I. félidő: Bordás – Csonka, Gergely, Palmes, Simó, Szondi, Veres, Kálmán, Pintér, Magyari, Bara.
FK Csíkszereda II. félidő: Bartók (75. Gyenge) – Csürös, Christos, Majzik, Marrone, Csala, Erdei, Pál, Antal, Schieb, Bajkó.
 
Fotó: fkcsikszereda.ro
 

A rovat legfrissebb hírei