Így avatták fel a fiatal kolozsvári kapust a portugálok – Videó


Második meccsét is elveszítette a román válogatott Spanyolországban.

Második mérkőzését is elveszítette a román U18-as labdarúgó válogatott a spanyolországi La Mangában rendezett felkészülési tornán: miután pénteken 3-2-re kikaptak a legények Norvégiától, ezúttal Portugália ellen szenvedtek ismételten egy gólos vereséget.

A norvégok elleni találkozóval ellentétben ezúttal Hindrich Ottó védte a román kaput, a Kolozsvári CFR ifjú kiválósága meg is úszta kapott gól nélkül az első félidőt. Ha kellett, ehhez védéssel, ha kellett, bátor kivetődéssel járult hozzá. De kezdő volt az FK Csíkszereda játékosa, Szondi Botond és a Mainz légiósa, Pető Leon is. A szünetre ráadásul egy gólos előnnyel vonultak a románok, miután a 35. percben Ianis Stoica közelről a hálóba talált.

A pihenő után viszont villámgyorsan jött az egyenlítés Henrique Pereira egyéni akciójának végén, amikor Hindrich mellett is elvitte a labdát. A 66. percben aztán a Benfica másik ígérete, Felipe Cruz értékesített magabiztosan egy büntetőt, beállítva ezzel a 2-1-es végeredményt.

Rezumat U18: Portugalia - România 2 1

Naționala U18 a României a fost învinsă și în al doilea joc de pregătire din cadrul turneului La Manga din Spania. Tricolorii au condus la pauză una din forțele Europei, Portugalia, cu scorul de 1-0. Golul a fost reușit de Ianis Stoica în minutul 35, la o fază în care portarul advers a respins greșit balonul centrat de Danciu.

Szondi és Pető a 75. percig voltak a pályán, Hindrich természetesen végig a kapuban állt.

Romániára még vár egy mérkőzés, kedden a törökök ellen.

fotó: frf.ro

A rovat legfrissebb hírei