Újabb győzelem! Felkészült az Arisz!?


Az FK Csíkszereda kétgólos győzelmet könyvelt el a ciprusi másodosztály listavezetőjével szemben.

 A Cipruson edzőtáborozó FK Csíkszereda második ligás labdarúgócsapata újabb felkészülési mérkőzést tudott le a szigetországban. A Valentin Suciu által dirigált csíkiak az edzőmeccseikben esett sok módosítás mellett tudta le a ciprusi másodosztály listavezetőjével szembeni találkozóját.

Az Ermis Aradíppu elleni meccs első felében sikerült már előnybe kerülnie a csíkiaknak, akiktől Bajkó Barna volt eredményes. A szünetet követően Pál Kristóf is pontozott, így végül sima 2–0-s siker lett a vége.
 
Mint ismert a csíki csapat az edzőtábor nyitányán 4–1-es vereségbe szaladt bele a lengyel első ligában szereplő Górnik Zabrze ellen, majd 1–1-es döntetlent játszottak a szerb negyedik helyezett FK Cukaricki ellen. Ezt követően egy győzelem (1–0 a ciprusi másodosztályban szereplő Digenis Akritas ellen) és egy döntetlen – 0–0 a Suduva ellen – következett.
 
A tervek szerint az FK Csíkszereda Február 13-án újabb edzőmeccset vív, az ellenfél, ha minden igaz az Arisz Szaloniki lesz.
 
Felkészülési mérkőzés
FK Csíkszereda – Ermis Aradippou 2–0 (1–0)
Gólszerzők: Bajkó (20.), Pál (83.).
FK Csíkszereda: Gyenge (Bordás 70.) – Majzik, Palmes (Csonka 60.), Intzidis, Marrone(Simó 70.) – Veres (Csürös 70.), Kálmán (Bara 60.), Erdei (Pál 70.) – Hamed (Antal 25.), Bajkó (Magyari 60.), Schieb (Pintér 60.).
 
Fotó: fkcsikszereda.ro

A rovat legfrissebb hírei