Gombócból is sok


Meglepetés nélkül vette kezdetét a teremlabdarúgó-bajnokság is.

 A kupameccseket követően hétközi fordulót rendeznek a teremlabdarúgó-bajnokságban és a csapatok letudják az év első bajnoki meccseit is.

Nyitásként a Temesvári Informatica a Dunarea Calarasi vendége volt, ahol viszont nem termett sok babér számukra és 4–1-es vereséget voltak kénytelenek elkönyvelni.
 
Ennél rosszabbul járt viszont a Kolozsvári Clujana Csíkszeredában, ahol a bajnoki címvédő vendége volt. A bajnokságban eddig pont nélkül álló kolozsváriaknak esélyük sem volt megállítani a bajnoki címvédőt, vagy épp pontot rabolni ellenük. A csíkiak a szünetig nyolcat gurítottak, hogy a végeredmény 14–0 legyen.
 
Az utolsó forduló előtt a csíki csapat előnye a bajnoki tabellán 5 pont a Galaci Uniteddel szemben, ugyanakkor egy meccsel többet tudtak le mint az üldözőjük. Az alapszakasz utolsó fordulójában az Imperial a Temesvári Informatica vendége lesz. A Galaci United a Dévai Autobergamoval, illetve Kolozsvárral meccsel.
 
Alapszakasz, 13. forduló
Dunarea Calarasi – Temesvári Informatica 4–1 (1–1)

Csíkszeredai Imperial Wet – Kolozsvári Clujana 14–0 (8–0)
Gólszerzők: Sasse (6., 20.), Prsics (7.), Rakics (7.), Sávio (9.), Tankó (9., 33., 35.), Nogueira (16., 26.), Hadnagy (17.), Fl. Matei (28.), Iszlay (37.)
 
Fotó: illusztráció

A rovat legfrissebb hírei