Alapszakasz győztes a Csíkszeredai Imperial Wet


Az utolsó forduló első összecsapásán eldőlt, hogy a Csíkszeredai Imperial Wet viszi a legtöbb bónuszpontot a rájátszásba.

 A címvédő Csíkszeredai Imperial Wet a Temesvári Informatica vendége volt a teremlabdarúgó-bajnokság utolsó fordulójában. A tét pedig az alapszakasz győzelem volt csíki szempontból, amelynek következtében maximális bónuszpontszámmal várhatták a felsőházi rájátszást.

Ennek megfelelően nagyon erősen kezdett a címvédő és gyakorlatilag már az első félidőben eldöntötték a három pont sorsát. Rakics, Cr. Matei, Pršić, Sasse, Hadnagy és Fl. Matei is betalált a hazai kapuba, míg Dospinescu kapuja érintetlen maradt. A második félidőben így ki lehetett engedni, de a hatgólos különbség megmaradt a meccs végéig.

A csíkiak győzelmüknek köszönhetően biztosan behúzták az alapszakasz elsőséget és 3 ponttal vágnak neki a felsőházi rájátszásnak. A rájátszásban a csíkiak mellett a Galac, a Calarasi és a Temesvár lesz érdekelt. A felek egy oda-vissza kört játszanak, majd az elődöntőben keresztbe játszás következik, ahol az első a negyedikkel, míg a második a harmadikkal meccsel a döntőért.
 
Eredmény, 14. forduló
Temesvári Informatica – Csíkszeredai Imperial Wet 2–8 (0–6)
Gólszerzők: Nemițeanu (29.), Stoian Milovac (30.), illetve Rakics (3.), Cr. Matei (7.), Pršić (14., 22.), Sasse (15.), Hadnagy (16.), Fl. Matei (19.), Tankó (24.).
A csíkiak felállítása: Dospinescu (Paltán) –Pršić, Hadnagy, Sasse, Rakics, Tankó, Küsmödi, Isaincu, Iszlay, Pânzaru, Fl. Matei, Cr. Matei. Vezetőedző: Cosmin Gherman.
 
A további műsor
Hétfő: Kolozsvári Clujana – Galaci United (16).
Kedd: Dévai Autobergamo – FK Székelyudvarhely (18).
 
A bajnokság állása
1. Csíkszeredai Imperial Wet 33 pont
2. Galaci United 28
3. Dunarea Calarasi 22
4. Temesvári Informatica 18
5. Dévai Autobergamo 11
6. FK Székelyudvarhely 6
7. Kolozsvári Clujana 0
 
A felsőházi rájátszás minitabellája
1. Csíkszeredai Imperial Wet 3 pont
2. Galac i United 2
3. Dunarea Calarasi 1
4. Temesvári Informatica 0

Fotó: Csíkszeredai Imperial Wet / facebook / Pál Zoltán
 

A rovat legfrissebb hírei