Protokollt szegett a Brassó!?


Csütörtök délelőtt lett volna az ellenfélválasztás a jégkorong Erste Ligában, ám a Brassói Corona máris nyilvánosságra hozta a párosításokat.

 Ma este a Ferencváros-Telekom – Debreceni DEAC, illetve a Hokiklub Budapest – Újpest mérkőzésekkel véget ért a jégkorong Erste Liga középszakasza. A felsőházban a Fradi 7–2-re, míg az alsóházban az Újpest 9–6 arányban diadalmaskodott, ám ezek tétnélküli meccsek voltak a helyezéseket illetően.

Korábban már eldőlt, hogy a rájátszásba, sorrend szerint, a Ferencváros, a Dunaújváros, a Brassó, a Debrecen, Csíkszereda, Gyergyószentmiklós, az Újpest és Fehérvári Titánok kerülnek be.
 
Az elmúlt évek bevett gyakorlata szerint a rájátszás első körére az első három helyezett ellenfelet választ magának az 5-8. helyezettek közül. Elsőként a Fradi, majd a Dunaújváros és végül a Brassó. A negyedik helyezettnek pedig jut az, akit nem választottak ki.
 
Minderre csütörtökön délelőtt kerül sor a Magyar Jégkorong Szövetség által összehívott sajtótájékoztatón, ahol a csapatok képviselői is jelen lesznek.
 
Az izgalmak és a találgatások viszont könnyen meglehet, hogy véget értek, hiszen a Brassói Corona saját honlapján már a mai nap folyamán nyilvánosságra hozta a párosításokat megszegve a protokollt.
 
A brassói klub tájékoztatása szerint – amely bejegyzést egyébként töröltek a honlapjukról már – a negyeddöntőben Ferencváros-Telekom – Fehérvári Titánok, Dunaújvárosi Acélbikák – Újpest, Brassói Corona – Gyergyói HK, illetve Debreceni DEAC – Csíkszeredai Sportklub mérkőzéseket rendeznek. A párharcok az egyik fél negyedik győzelméig tartanak majd.
 
A brassói klubvezetés továbbá azt is leközölte már, hogy szombaton és vasárnap 18.30 órai kezdettel rendezi a GYHK elleni találkozóit…
 
Hogy ez így lesz-e arra majd csütörtök délben választ kapunk, amikor megtörténik a hivatalos nevesítés is a sajtótájékoztatón…
 
Tény viszont, hogy ez nem volt egy szép dolog a brassói klubtól…

A rovat legfrissebb hírei