Szőcs: Olyan vagyok, mint előtte!


A közösségi médiában reagált a hétvégi remeklésére a marosvásárhelyi sztár.

Remekelt a hétvégén Bukarestben megrendezett országos asztalitenisz-bajnokságon az utóbbi időben gyengébb formában szereplő Szőcs Bernadette, hisz egyéniben és vegyes párosban is megnyerte a bajnokságot.

Egyéniben szinte tökéletesen teljesített, hisz úgy végzett az élen, hogy a négy mérkőzésen még szettet sem veszített. Érthető tehát, hogy elégedetten értékelt a torna után.

„Remekül játszottam, hiba nélkül. Pszichikailag fel voltam készülve a bajnokságra”, írta ki a Román Asztalitenisz Szövetség hivatalos Facebook-oldalára Szőcs. „Olyan vagyok, mint előtte”, tette hozzá, az elmúlt hetek gyengélkedéseire utalva

Egyedül párosban nem sikerült megszereznie az aranyérmet, a döntőben ugyanis Andreea Dragoman oldalán alulmaradt az Adina Diaconu és Irina Ciobanu alkotta duóval szemben. Ezzel kapcsolatban már kritikusabban fogalmazott Európa jelenlegi 3. legjobb női játékosa.

”Nem kiabálhattam, mert ő a kolléganőm. Nem könnyű, mert nagyon régóta ismerjük egymást. Ez tisztelet kérdése. De boldog vagyok az elért eredményekkel”.

fotó: .facebook.com/frtmromania

A rovat legfrissebb hírei