Elmarad a Szejke SK meccse


Hivatkozva az országos szinten bevezetett óvintézkedések miatt nem lépnek pályára.

 Raed Arafat a Belügyminisztérium Katasztrófavédelmi osztályának vezetője vasárnap délelőtt jelentette be az országos érvényű óvintézkedés csomagját a koronavírus terjedésének megakadályozására, amely érinti a sporteseményeket is.

Ennek a határozatnak szellemében több sporteseményt zárt kapuk mögött rendeznek, másokat elhalasztottak.
 
Utóbbi közé tartozik a Segesvári CNE – Székelyudvarhelyi Szejke SK mérkőzés is a román férfi kézilabda-bajnokság másodosztályában, amelyet jövő hétfőn rendeztek volna meg…
 
Ezzel párhuzamosan a székelyudvarhelyi központtal működő Székelyföldi Kézilabda Akadémia bejelentette, hogy az ifjúsági korosztályoknak nem tartanak edzéseket az elkövetkezendő időszakban.
 
„Szünetelnek az edzések a Székelyföldi Kézilabda Akadémia csapatai számára. Mint ismert, a Román Kézilabda-szövetség bejelentette, hogy az oktatási intézmények zárva lesznek március 11. és 22. között a koronavírus miatt, így az elhalasztják az összes, erre a periódusra tervezett gyerek- és ifjúsági kézilabdarendezvényt. Ugyanebben a periódusban a Székelyföldi Kézilabda Akadémia ifjúsági- és gyerekcsapatai számára nem tartanak edzéseket sem.” – írják közleményükben.
 
Fotó: kezilabda.ro

A rovat legfrissebb hírei