Elhalasztották a csíkszeredai Final Fourt


A mai nappal életbe lépő még szigorúbb intézkedések nyomán…

 A csíkszeredai Erőss Zsolt Aréna adott volna otthona hétvégén, szombaton és vasárnap, a Román Kupa négyesdöntőjének, amelyek végül a tegnap délelőtt bevezetett újabb koronavírus elleni óvintézkedések nyomán, elmarad. A szervező Csíkszeredai Imperial Wet közösségi oldalán tudatta mindezt. A Final Fourt egy későbbi időpontban rendezik meg!

Az elődöntőben az FK Székelyudvarhely a Dunarea Calarasival, míg a Csíkszeredai Imperial Wet a Dévai Autobergamóval kellett volna megmérkőzzön.
 
A Belügyminisztérium Katasztrófavédelmi Ügyosztálya által ma meghozott határozat értelmében csak a 100 nézőt lehet beléptetni egy-egy eseményre. Ezen okból kifolyólag nagyon sok sporteseményt elhalasztottak, vagy épp nézők nélkül rendeznek meg.
 
– Figyelembe véve a román járványügyi hatóságoknak a koronavírus-terjedés megfékezésére vonatkozó döntését, miszerint országszerte betiltják a százfősnél nagyobb rendezvényeket, sajnálattal kell közölnünk, hogy a teremlabdarúgó Román Kupa döntője, a Final Four a hétvégén elmarad. A karantén feloldása után új időpont meghirdetésére kerül sor. Megértésüket köszönjük! – írja közösségi oldalán a Csíkszeredai Imperial Wet. 

A rovat legfrissebb hírei