Így edz otthon és készül a visszatérésre Szabó Szilvia!


A válogatott kézilabdázó magyarul is üzent szurkolóinak.

Nem ez Szabó Szilvia legjobb szezonja! A 23 éves zetelakai kézilabdázó ugyan az idény első felében alapembere volt csapatának, a Gloria Besztercének, a december 29-i, a Magura Nagydisznód elleni erdélyi rangadón megsérült az elülső keresztszalag a jobb lábában. Január 9-én Marosvásárhelyen meg is műtötték, ezzel együtt már akkor tudni lehetett: számára véget ért a szezont! Lemaradt tehát csapata történelmi meneteléséről az EHF-kupában, ahol a gárda fennállása során először jutott be a csoportkörbe, majd a negyeddöntőbe is. Pedig a Corona Brassó elleni selejtezőben még alapembere volt csapatának.

A román válogatottban 2017-ben bemutatkozott Szabó Szilvia jelenleg odahaza edz, hogy minél jobb formában lehessen, amikor visszatérhet. Hogy ez mikor következhet be, egyre inkább úgy tűnik, leginkább a koronavírustól függ.

A Székelyudvarhely és a Ramnicu Valcea után 2015-ben Besztercébe szerződő kiválóság klubja hivatalos Facebook-oldalán két nyelven üzen a szurkolóknak és mutatja be, miként tud otthon edzeni.

Hallgassunk rá és kövessük példáját!

CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud on Facebook Watch

Ne bucurăm să vă anunțăm ca recuperarea Szilviei Szabo decurge foarte bine ! Jucătoarea noastră a fost supusă la începutul acestui an unei...

fotó: .facebook.com/CSGloria2018

A rovat legfrissebb hírei