Így készül otthon Tálas Huba


A korábbi válogatott játékos is arra kér mindenkit, viselkedjen felelősségteljesen.

Alig három forduló van még hátra a román férfi kézilabda-bajnokság, a Liga Zimbrilor, azaz a Bölények Ligája 2019-2020-as szezonjából. Hogy be tudják-e fejezni a pontvadászatot, az egyelőre kétséges – természetesen a koronavírus áll a bizonytalanság mögött.

Legjobb erdélyi csapatként a tordai AHC Potaissa a tabella második helyéről várja, lesz-e folytatás. A hasadékáról és a sóbányájáról messze földön híres város csapata a hazai pontvadászat mellett egy másik fontos fronton is érdekelt, a férfi Challenge-kupában ezen a hétvégén vívta volna a negyeddöntő visszavágóját az AEK Athén ellen. Amely párharcból az egy héttel korábbra tervezett első meccset sem tudták már lejátszani.

Hogy mi lesz a szezon hajrájával, azt jelenleg senki még csak megtippelni sem tudja. Egy biztos: a Torda egyik sztárja, Tálas Huba rendületlenül készül otthonában. A klub Facebook-oldalán közzétett rövidke felvétel tanúbizonysága szerint a 33 éves, Marosludason született, korábbi román válogatott beálló megszállottan nyüstöli a köteleket.

A Székelyudvarhely, a Kolozsvár és a Steaua egykori játékos közben arra kér mindenkit, viselkedjen felelősségteljesen és maradjon otthon a vesztegzár végéig.

Security Check Required

(null)

A rovat legfrissebb hírei