Eddz együtt Bernivel!


Európa negyedik helyezettjének élete sem csupa móka és kacagás a vesztegzár idején.

Az Európán végigsöprő koronavírus-járvány miatti vesztegzár nagyon komoly hatással van az élsportolók fizikumára. Akik kénytelenek otthon, sok esetben improvizált gyakorlatokkal karban tartani izmaikat. Erről pedig sorra osztják meg a felvételeket – hátha így meghozzák a nem sportoló, mondjuk úgy, hétköznapi emberek kedvét is egy kis mozgáshoz.

Ezúttal Európa negyedik legjobb asztaliteniszezőnője, Szőcs Bernadette osztotta meg, miként lehet kihasználni a tavaszi napsütés és egy szék jelentette lehetőségeket. A marosvásárhelyi kiválóság tökéletes vonalait is megcsodálhatjuk a felvételen.

Nem állítjuk, hogy őt utánozva hamarosan a 26. helyre ugorhatunk a világranglistán. De még azt sem, hogy rövid időn belül olyan irigylésre méltó alkatunk lesz, mint Bernadette-nek. Azt viszont igen, hogy mozgásra mindannyiunknak szükségünk van!

"A testmozgás nem csak a tested változtatja meg! Megváltoztatja az elméd, a hozzáállásod és a hangulatod! Ha egyszer meglátod az eredményeket, függővé válsz", fogalmaz posztjában Szőcs.

Security Check Required

(null)

Ha pedig Bernit követve leizzadtunk, jöhet egy kis móka. Szintén a 25 éves Szőcs közvetítésével: a sokszoros román bajnok azt is bizonyítja, kifogyhatatlan az ötletekben, amennyiben bravúros pingpong-ütésekről van szó.

Security Check Required

(null)

A rovat legfrissebb hírei