Most már biztos Bölöni jövője!


Három év után távozik a Royal Antwerp labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról Bölöni László.

A belga élvonalbeli klub csütörtökön Twitter-oldalán jelentette be, hogy új szakembert keres.

Az erdélyi  tréner 2017-ben vette át az akkor újonc együttes irányítását, első idényében nyolcadik, a másodikban negyedik lett a gárdával, így a mostani szezonban az Európa-ligában is indulhatott, ahol a selejtező utolsó körében búcsúzott. A belga bajnokságot elsőként nyilvánították befejezettnek a koronavírus-járvány miatt, de az európai szövetség nemtetszése után a végleges döntés pénteken várható, a kupadöntős Royal Antwerp negyedik helyen áll az alapszakasz vége előtt egy körrel.

A klub hivatalos honlapján "Bölöni László 3 szezon után lehagyja a Nagy Öreget" címmel számol be a fejleményekről, amelynek végén egy rövidke, ámde megható videóval mond köszönetet a marosvásárhelyi szakembernek.  

László Bölöni verlaat na 3 seizoenen The Great Old

Zonet werd beslist dat het contract van onze coach László Bölöni niet wordt velengd. Bölöni kwam in het seizoen 2017-2018 aan het roer van The Great Old om d...

Bölöni játékosként 107-szer szerepelt a román válogatottban, edzőként pedig Belgium mellett dolgozott francia, portugál és görög élvonalbeli kluboknál, illetve a Közel-Kelet több országában, továbbá a román nemzeti együttes szövetségi kapitánya is volt.

fotó: royalantwerpfc.be

 

A rovat legfrissebb hírei