Marad a GYHK tehetsége


21 éves és már hatodik felnőtt idényére készül.

 A romániai jégkorong egyik jövőbeni ígérete Ferencz-Csibi Róbert meghosszabbította - további 2 évvel - szerződését a Gyergyói HK alakulatával.

A 21 esztendős hátvéd a 2015/2016-os idénybe került fel az akkor még Gyergyószentmiklósi Progym néven futó felnőtt csapatba és azóta töretlen a fejlődése. A támadásokkal bátran fellépő, kékről bátran próbálkozó Ferencz-Csibi Róbert a gyergyószentmiklósi utánpótlás egyik legjobb „terméke”, amely csak és kizárólag a hazai „műhelyből” került ki.
 
Nemhiába említi a GYHK közleménye, hogy legyen ő a példaképe a feltörekvő fiataloknak.
 
Szívből örülünk, hogy ezt is bejelenthetjük: Ferencz-Csibi Róbert ezután is a GYHK piros-fehér mezét viseli!
Ferencz-Csibi Róbert 21 éves korára a Gyergyói Hoki Klub egyik meghatározó játékosává vált, és ő az egyike azoknak, akik hosszú távon is a gyergyói jégkorong erősségei lehetnek. Legyen így!

Legyen ő a példa a feltörekvő fiataloknak: a 2018-2019-es idény még tanuló év volt a fiatal hátvéd számára az Erste Liga világában, és összeszorított foggal végigdolgozta a szezont és nem adta fel.

A kemény munka és kitartás eredménye az, hogy idén már kihagyhatatlan lett, alapemberré küzdötte előre magát. Évről-évre fejlődik, egyre jobban teljesít, és ezt az utat a következő szezonban is folytathatja.
Hajrá Robi!
Hajrá Gyergyó!
 
– áll a közleményben.

Fotó: GYHK / facebook

A rovat legfrissebb hírei