Meccseket tudott le a Szejke SK


A Segesvári VSK-t állva hagyta, míg a Fogarasi VSK-tól szoros meccsen vereséget szenvedett az első ligás tagságra vágyó Székelyudvarhelyi Szejke SK.

Július közepén kezdte el a felkészülést a férfi kézilabda másodosztály küzdelmeire a Székelyudvarhelyi Szejeke SK Sipos Lóránt vezetőedző irányítása mellett. Az udvarhelyi alakulat a napokban letudta első két felkészülési mérkőzését is.

Elsőként a szintén másodosztályban szereplő Segesvári VSK vendégei voltak. Az udvarhelyiek nagyon jól mozogva végig domináltak az összecsapás során és a legutóbbi idényben sok borsót az orruk alá törő segesváriakat nagyon simán verték.
 
Szerda este már az első ligás Fogarasi VSK vendégei voltak az udvarhelyiek, akik több játékosukat voltak kénytelenek nélkülözni sérülés és egyéb elkötelezettség miatt. A hasznos meccs végén viszont hat góllal alulmaradtak. 
 
A csapat edzője, Sipos Lóránt elmondta, az első félidőben kissé szerényebben játszottak több hibával, kisebb hatékonysággal. De jó tesztmeccs volt, mert látta, hogy hol vannak hiányosságok, a fiúk pedig jól helytálltak úgyis, hogy nélkülözni kellett a két sérült játékost, Mihályt és Szászt, illetve Kopacz Csongort, aki edzőtáborban van az ifi 3-as csapattal.
 
Felkészülési mérkőzések
 
Segesvári VSK – Szejke SK 26–39 (11–22)
 
Fogarasi VSK – Szejke SK 32–26 (17–10)
 
A Szejke SK további felkészülési műsora
Augusztus 20.: Szejke SK – Universitatea Craiova
Augusztus 23.: Tordai Potaissa (első ligás) – Szejke SK
Augusztus24.: Tordai Potaiss II (második ligás) – Szejke SK
Nemzetközi torna, Kolozsvár (augusztus 28-29.): résztvevő csapatok: Kolozsvári U, Nagyváradi VSK, Szejke SK, Nyíregyháza.
 

A rovat legfrissebb hírei