A világ legszexibb tulajdonosnője veheti át az erdélyi klubot!?


A román sajtó szerint a tárgyalások már előrehaladott állapotban vannak.

Hetek óta cikkezik róla a román sajtó, hogy új tulajdonosa lesz az FC Hermannstadtnak. A nagyszebeni klub jelenlegi tulajdonosai ugyanis hetek óta tárgyalásokat folytatnak Annamaria Prodan játékosügynökkel!

A Gazeta Sporturilor online platformja szerdán aztán be is jelentette: megszületett a megállapodás. A hír villámgyorsan bejárta a nemzetközi sajtót is Angliától Indiáig. Nem mintha a román élvonalban mindössze második idényét töltő Hermannstadt olyan fajsúlyos klub lenne. Sokkal inkább a leendő új főnök miatt. Aki nem más, mint Annamaria Prodan. Akit a brit The Sun egyenesen a világ legszexibb klubtulajdonosának nevezett!

A most 47 éves ismert játékosügynök elsőként 2007-ben került a (bulvár)sajtó figyelmébe, amikor a népszerű férfimagazin, a Playboy címoldalán szerepelt. Az exhibicionista és céltudatos amazon abban az évben lett a korábbi válogatott labdarúgó, majd edző Laurentiu Reghecampf (jelenleg az Al-Wasl edzője az Egyesült Arab Emirátusokban) felesége is.

Prodan ezt követően folyamatosan a román labdarúgás körül sertepertélt: volt elnöke a második osztályban szereplő Bufteának és Snagovnak, vezérigazgató a Kolzosvári Universitatea együttesénél, valamint általános menedzser a Besztercei Gloriánál és a Chiajnánál. Közben egyre befolyásosabb ügynökké is vált.

A hírek szerint a Hermanstadt klubját a moldovai Octavian Moraruval közösen veszi majd át. Ebben az esetben ő lesz az első női tulaj a román élvonal történelmében. A tulajdonosváltásra, vagy a tulajdonosi kör bővítésére azért volt szükség, mert az egyesület 1,5 millió eurós adósságot halmozott fel, a következő szezonbeli licence is veszélyben forgott. A váltás következtében a pletykák szerint Iuliu Muresan klubelnöknek és Razvan Zamfir játékosmegfigyelőnek (korábban mindketten komoly szerepet játszottak a Kolozsvári CFR felemelkedésében) távozniuk kell a klubtól.

Szintén a Hermannstadttal kapcsolatos hír, hogy a klub szerdán bejelentette: a 27 éves portugál Afonso Tairával közös megegyezéssel szerződést bontottak.

fotó: independenteagle.com

A rovat legfrissebb hírei