Budapestről érkezett a padlóburkolat


Hamarosan kezdődnek az edzések a Székelyudvarhelyi Asztalitenisz Klubnál, de előtt felújítási munkálat zajlott az edzőtermükbe.

 Kihasználták a koronavírus járvány okozta üres járatot a Székelyudvarhelyi Asztalitenisz Klub és az eddig halogatott tatarozási munkálatoknak láttak neki, amely az edzőtermüket érinti.

„Az elmúlt három hónapban a világjárvány miatt életbe lépett leállást kihasználva, szakosztályunknál időt tudtunk fordítani az edzőterem minőségi fejlesztésére. Mivel az edzések teljes mértékben kimaradtak, nagyszerű lehetőség adódott teljesen felfordítani az edzőtermet.
A Magyar Asztalitenisz Szövetséggel ápolt remek kapcsolatnak köszönhetően sikerült Székelyudvarhelyre juttatni a tavalyi budapesti asztalitenisz világbajnokságon használt padló burkolatot, amely jelenleg a világon a legjobb minőségű játékfelület. A játékfelület kifizetését szakosztályunk egy sportpályázat útján tudja fedezni, a pályázat lebonyolítása jelenleg még folyamatban van. Az elszállításban csapatunk egyik főszponzora, Balint Gabor úr és a Magdolna Impex segített, a játékfelület szakszerű letevését pedig Máthé László úr és a Kork-Imp kft. vállalta fel.
A fényviszonyok is megértek már rég a felújításra, ezeknek a kicserélésére Szíjgyártó István úr és a Cabsat szakcég vállalkozott, támogatásukkal sokkal jobb fény került az edzőterembe. Az eddigi 50-70 LUX fényerősség helyett immár 350 LUX fényerősség mellett edzhetnek sportolóink, nem beszélve a szinte tizedére csökkent fogyasztásról.
Ezen kívül a tetőszerkezeten és a külső falakon is javítások történtek, kijavítva az elmúlt évek viharai okozta károsodásokat. A munkálatokban csapatunk vezetői mellett Ödön Dénes úr, valamint lelkes támogatóink is részt vettek. A hamarosan kezdődő edzéseken már teljesen új arculatú és egy sokkal jobb minőségű edzőterem várja sportolóinkat!
Hajrá Székelyudvarhely! Hajrá Székelyudvarhelyi asztalitenisz Klub! – áll a klub közleményében.
 
A Székelyudvarhelyi Asztalitenisz Klub a román Szuperligában érdekelt, amely küzdelmeit a járvány okán befagyasztották, de a napokban talán eldőlhet, hogy mikor tudják folytatni a sorozat küzdelmeit.
 

A rovat legfrissebb hírei