Marad a tapasztalt hazai hátvéd


Megvan a gyergyói jégkorongcsapat 18. játékosa is.

 Újabb játékos marad a Gyergyói HK jégkorongcsapatának kötelékében, miután sikerült egyezségre jutniuk Nagy Csabával.

A 36 esztendős gyergyószentmiklósi születésű hátvéd a felnőtt jégkorongba Újpesten kóstolt bele, majd a 2008/2009-es idénybe hazaigazolt az akkor még Gyergyószentmiklósi Progym néven futó alakulathoz, hogy egy évre rá már a Brassói Coronához igazoljon. Az itt eltöltött kilenc idény során volt román bajnok, Román Kupa győztes és MOL Liga döntőt is játszhatott. A 2018/2019-es idénybe költözött haza miután zűrös körülmények között távozott Brassóból, ahonnan nem akarták hazaengedni a sportolót.
 
A GYHK közösségi oldala így számolt be Nagy Csabáról
 
Nagy Csaba felveszi a küzdelmet a fiatalokkal, és bebizonyítja, hogy igenis hasznára tud lenni a csapatunknak. Tapasztalatára, képességeire szüksége van a Gyergyói Hoki Klubnak és biztosak vagyunk benne, hogy elszántsága, harcossága, továbbra is kivívja a játékostársak és ellenfelek tiszteletét. Meg fogja mutatni, hogy mire is képes valójában.

Örömmel jelentjük be, hogy Nagy Csaba is piros-fehérben játszik a következő szezonban is, és újabb gyergyói szív dobog majd a csapatban.
36 éves hátvédünk közel 450 Erste Liga meccs rutinjával várja a következő szezont.

Tudja, hogy mit kell tenni kupagyőzelemért, bajnoki címért, hiszen volt része már ilyenben. Azért küzd, hogy most szülővárosa színeiben is átélhesse ezt.
Mindent bele, hajrá Nagy Csabi!
Hajrá Gyergyó!
 
– áll a GYHK közleményében.
 
A GYHK kerete
Kapus: Jordon Cooke.
Hátvédek: Igor Bobcek, Ferencz-Csibi Róbert, Góga Attila, Timur Raszulov, Fejes Nándor (MAC Újbuda)., Mitch Jones, Nagy Csaba.
Csatárok: Csergő Hunor, Péter Zsolt, Szabó Pál Krisztián (Hydro-Fehérvár AV19), Szigeti Ákos (MAC Újbuda), Silló Arnold (Dunaújvárosi Acélbikák), Eric Neiley (Atlanta Gladiators), Sára Tibor, Bíró Gergő (Brassói Corona), Mark Matheson (Nottingham Panthers), Barabás László.
Vezetőedző: Malcolm Cameron.
Másodedző: Szilassy Zoltán (UTE).
 
Távoztak: Antal Zsombor (csatár), Orbán Szilárd (hátvéd).

Fotó: gyhk / facebook

A rovat legfrissebb hírei