A FCSB elől hoppolt játékost az OSK


A bajnoki arannyal álmodozó FCSB elől sikerült megszerezni a Concordia Chiajna sportolóját.

 Komolyan gondolják Sepsiszentgyörgyön, hogy a következő bajnoki évadban újfent megcélozzák a felsőházi rájátszást a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban.

Az általában jól informált Gazeta Sporturilor (gsp.ro) napilap információi szerint az elmúlt napokban a Sepsi OSK két játékossal is megegyezésre jutott.
 
Az egyik szóban forgó játékos a 32 esztendős belső védő Bogdan Mitrea, aki a szlovák élvonalban szereplő Nagyszombattól érkezik és két éves szerződést kötött a háromszékiekkel. Mitrea a román bajnokságban a Poli Iasi, a Viitorul és a FCSB játékosa volt, de megfordult külföldön is az olasz Ascoliban, a ciprusi AEL Limasszolban vagy épp a Doxanál. Most Nagyszombatról érkezik, ahol a június végén lejáró szerződését nem hosszabbította meg. Érdekesség vele kapcsolatban, hogy 28 bajnoki meccsen 8 gólt szerzett, ahol többek között a csapatkapitányi karszalagot is viselte.
 
A másik játékos a román másodosztályból érkezik a 28 éves Alexandru Greab személyében. Az 1.98 m magas kapust a hírek szerint a FCSB is megakarta szerezni, miként még a téli szünetben a CSU Craiova is. Ő mégis az OSK-t választotta. Greabnak viszont hatalmas első ligás tapasztalata van, hiszen hat éven át volt a Medgyesi Gaz Metan kapusa, mielőtt 2018-ban a Chiajnahoz szerződött volna.
 
Van távozó is keretből miután a horvát Hrvoje Barisici lejáró szerződését nem hosszabbították meg a piros-fehéreknél. A Sepsi színeiben 16 meccse van, de Leo Grozavu érkezésével kikerült a képből. Mennie kellett.

A Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK hivatalosan még nem jelentette be sem a szóban forgó játékosok leigazolását, sem Barisici távozását.
 
Fotó: romaniansoccer.ro

A rovat legfrissebb hírei