Már 20 játékosa van a GYHK-nak


Egy csapat sem jelentett be ennyit.

 Megvan a Gyergyói HK jégkorongcsapatának 20. biztos játékosa a 2020/2021-es idényre.

Legutóbb Elekes-Darabont Hunor Csaba kötelezte el magát a piros-fehér alakulatnak. A 27 esztendős csatár fiatalként a legfontosabb éveket Debrecenben játszotta, ahonnan a 2015/2016-os idényben tért haza az akkor még Gyergyószentmiklósi Progym néven futó székelyföldi csapathoz. Azóta harcos harmadik-negyedik soros játékos.
 
„Nem kíméli magát, keményen oda teszi a csontot, legjobb tudása szerint elvégzi a rábízott munkát, fáradhatatlanul robotolja végig a meccseket – nagy szükség van az ilyen típusú játékosokra a csapatban. És ha helyzetbe kerül értékes gólokat lő.

 Ilyen játékos Elekes-Darabont Hunor Csaba, és örülünk, hogy bejelenthetjük: ő a következő szezonban is a Gyergyói Hoki Klub sikereiért teszi a magáét a közösbe.

Elekes-Darabont Hunor Csaba azon hazai jégkorongozóink közé tartozik, akik Gyergyóból indultak, ifi éveikben Magyarországon szereztek tapasztalatot, majd hazatértek, hogy a piros-fehér színekért küzdjenek.

Társaival és a szurkolókkal együtt éhes az igazi nagy sikerre, amit megélni eddig még nem volt lehetőségünk. Azért dolgozunk, hogy ez teljesüljön!

Hajrá Elek, köszöntünk továbbra is a csapatban!
Hajrá Gyergyó!”
 
– áll a GYHK közleményében.
 
A GYHK kerete
Kapus: Jordon Cooke.
Hátvédek: Igor Bobcek, Ferencz-Csibi Róbert, Góga Attila, Timur Raszulov, Fejes Nándor (MAC Újbuda)., Mitch Jones, Nagy Csaba.
Csatárok: Csergő Hunor, Péter Zsolt, Szabó Pál Krisztián (Hydro-Fehérvár AV19), Szigeti Ákos (MAC Újbuda), Silló Arnold (Dunaújvárosi Acélbikák), Eric Neiley (Atlanta Gladiators), Sára Tibor, Bíró Gergő (Brassói Corona), Mark Matheson (Nottingham Panthers), Barabás László, Benedek Roland, Elekes-Darabont Hunor Csaba.
Vezetőedző: Malcolm Cameron.
Másodedző: Szilassy Zoltán (UTE).
 
Távoztak: Antal Zsombor (csatár), Orbán Szilárd (hátvéd).
 
Fotó: GYHK / facebook

A rovat legfrissebb hírei