Megvan a GYHK második kapusa is


A Mester becenévre hallgató kapus sem hagyja el Gyergyószentmiklóst.

 Jordon Cooke után Szakács Szabolcs is meghosszabbította szerződését a Gyergyói Hoki Klub jégkorongcsapatával. 

A 28 esztendős kapus eddigi pályafutása során csak és kizárólag a gyergyói színeket képviselte, annak ellenére, hogy a megszokott első számú kapusból, mára harmadik számú kapussá vált a piros-fehér mezeseknél.
 
„Amióta csak korcsolyát húzott a lábára csakis gyergyói színeket viselt: Gyerekként Gyergyóalfalu jegén tette meg az első lépéseket, majd a jött a Gyergyószentmiklósi ISK, a Progym és a Gyergyói Hoki Klub. Ez továbbra is így lesz. Örülünk, hogy bejelenthetjük: Szakács Szabolcs a 2020-2021-es évben is a GYHK kapuját védi!

Szakács Szabolcs az az ember, aki mindig készen áll, amikor szüksége van rá a csapatnak. Amikor pedig megkapja a lehetőséget, mindig kihozza magából a maximumot, akár az első perctől kell védenie, akár a mérkőzés közben kell beállnia a ketrec elé, valamilyen előre nem tervezett ok miatt.

Ő is arra törekszik, hogy hozzátegye a maga részét a Gyergyói Hoki Klub megcélzott sikereinek eléréséhez az Erste Ligában és a romániai színtéren, mérkőzésen és edzéseken egyaránt.

Hajrá Mester! Örülünk, hogy a következő szezonban is számíthatunk rád!
Hajrá Gyergyó!”
 
– áll a GYHK közleményében.
 
Cooke és Szakács marad tehát a vasak között, ám a tavalyi idény során a második számú kapusként jégre lépő Ruczuj Gellért sorsa még kérdéses.
 
Fotó: gyhk / facebook

A rovat legfrissebb hírei