Nyolc felkészülési meccset terveznek


Edzésbe állt a másodosztályban érdekelt Temesvári ASU Poli.

 A mai nappal elsőként a második ligás csapatok közül, legalábbis akik nem érdekeltek a felsőházi rájátszásban, a Temesvári ASU Poli elkezdte az felkészülést a soron következő idényre.

A temesváriak trénere Octavian Bengu elmondta, hogy jelen pillanatban 24 játékos áll a rendelkezésére, akiket három nyolc fős csoportba osztott a Román Labdarúgó Szövetség protokolljának megfelelően.
 
Ezen úgynevezett kiscsoportos edzéseket csak akkor váltatja fel a közös felkészülés, mennyiben a csapat minden játékosa átesik a koronavírus teszten és azok negatívnak bizonyulnak.
 
A Bega-partiak optimisták a jövőt illetően és máris nyolc felkészülési meccsre alkalmas dátumot szögeztek le, amelyek már hat esetben ellenfelet is találtak.
 
A felkészülési meccsek során július 18-án kezdenék egy házi „rangadóval”, amikor a 2003-ban születettek csapatával mérnék össze erejüket. Majd sorban jönne a harmadik ligában érdekelt Vajdahunyad, Újszentes és Győröd. Ezt követően pedig két második ligás csapattal néznének farkasszemet az U Craiova 1948 SA, illetve a Resicabányai VSK alakulataival. Az augusztus 1-ei, illetve az augusztus 15-ei dátumok még üresek, de a klubvezetés célja, hogy mindkét esetben másodosztályú csapat ellen lépjenek pályára.
 
A felkészülési meccsek kezdete előtt viszont újabb koronavírus tesztet kell végezni, amely nélkül nem engedik a mérkőzés megrendezését.
 
Fotó: tion.ro

A rovat legfrissebb hírei