„Ne legyen rajta nyomás, ez az én feladatom”


További, határon túli magyar játékosok is érkeznek: „mi magyarok együtt vagyunk erősek”.

Immár hivatalos: a következő szezont az újonc Budafok csapatánál tölti a partiumi Zsóri Dániel. A mindössze 19 éves tehetség a MOL Fehérvártól érkezik kölcsönbe a fővárosi gárdához.

„Zsóri Dániel érkezésével tovább erősítjük a konkurenciaharcot a támadósorban” - mondta Oláh Lóránt sportigazgató a Budafok hivatalos honlapján „Fiatal kora ellenére Dani már bizonyított néhány NB I-es mérkőzésen, bízunk benne, hogy Budafokon tovább fejlődik majd" , tette hozzá.

„A Danitol azt várom, csinálja azt, amit tud! Ne legyen rajta nyomás! Ezt elérni pedig az én feladatom. Ha hozza a tudását, nagyon szép karrier előtt áll. Nagy segítsége lesz a csapatnak!”. Ezt már a szintén erdélyi, közelebbről marosszentgyörgyi Csizmadia Csaba mondta az erdelysport.hu megkeresésére. „ Én mindig örülök, ha erdélyi, kárpátaljai, felvidéki vagy vajdasági labdarúgó jön, mert ezzel is csak erősítjük, hogy mi magyarok együtt vagyunk erősek és összefogunk. És hála Istennek a napokban több határon túli magyar játékost is be fogunk jelenteni hivatalosan is”, árulta el a Budafok edzője.

A klub Facebook-oldalán rövid videóban megszólalt maga a főszereplő is. A Nagyváradon született, de az Arad megyei Simonyifalván felcseperedő támadót „családias hangulat” fogadta az öltözőben, őt magát is gyorsan befogadták. A 20 NB I-es bajnokin pályára lépő és ezeken egy gólt szerző – ezzel pedig rögtön kiérdemelte ugye a FIFA Puskás-díját – Zsóri elmondta, Székesfehérváron nehezen tudta volna kiharcolni a csapatba kerülést, Budafokon viszont szeretne újabb lépést tenni pályafutásában. „Szimpatikus, hogy mindenki a bennmaradásról beszél, senki nem említi a kiesést. Ha mindenki belead apait, anyait, akkor benn tudunk maradni az NB I-ben”, jelentette ki határozottan.

A Debrecen és a Fehérvár után a Budafok lesz a harmadik klub, amelynek színeiben Zsóri pályára léphet a legmagasabb magyar ligában.

Security Check Required

(null)

A rovat legfrissebb hírei