Az Intert is megjárt tehetséget igazolt a Sepsi Belgiumból


A bukaresti játékos három évre kötelezte el magát a háromszéki klubhoz.

Fiatal tehetséggel erősítette meg a keretét a Sepsi OSK: a román labdarúgó élvonal alsóházi rájátszásában érdekelt klub csütörtök délben bejelentette, leigazolta Vlad Mitreát.

Vlad Nicolae Mitrea 2001. január 23-án született Bukarestben, a sportág alapjait a Dinamónál sajátította el. Innen igazolta le az Inter 2017 januárjában 200.000 euróért. Az olasz sztárcsapatnál nem tudott a felnőtt csapat közelébe kerülni, ezért tavaly nyáron a belga Lokerenhez szerződött. A korábbi kétszeres Belga Kupa-győztes azonban olyan komoly anyagi gondokkal küszködött, hogy a szezon végére csődbe is ment. Ugyan fúzióba lépett a Temse csapatával, a következő szezonban KSC Lokeren-Temse néven szerepel majd – a belga 4. osztályban.

De térjünk vissza Mitreához, aki ilyen körülmények közepette nem maradt Belgiumban és három éves szerződést írt alá a háromszékiekkel. Ezzel ő Sepsi OSK első nyári igazolása.

És hogy a távozókról is essen szó, a Bulgáriába hazatérő Stefan Velev mellett nem lesz a Sepsi játékosa a következő szezonban a horvát Hrvoja Barisic és a szudáni válogatott, de Nagyszalontán született Yasin Hamed sem, míg a kameruni Edgar Salli a ciprusi Olympiakosz Nikosia együttesében folytatja pályafutását.

Sepsi OSK

Ifjú tehetséget igazoltunk! Újabb tehetséges fiatal labda... rúgóval kötött szerződést a Sepsi OSK, Vlad Mitrea személyében. A 19 éves középpályás, aki legutóbb a belga KSK Lokeren játékosa volt, egy három évre szóló szerződést írt alá klubunkkal. Vlad, sok sikert kívánunk nálunk! Sepsi OSK a transferat un tânăr mijlocaş!

A rovat legfrissebb hírei