Számítanak a fiatal játékosra


A Sapientia U23-as csapatából kerül át a Gyergyói HK-ba.

Fiatal 23 esztendős játékossal kötött szerződést a Gyergyói HK jégkorongcsapata a következő idényre.

Ivácsony Roland személyében egy olyan játékos érkezik, aki a gyergyói utánpótlás „terméke”, de két idényben kipróbálhatta magát a magyarországi utánpótlás műhelyekben is. A 2018/2019-es idényben tért haza, hogy a legutóbbi szezon nagy részét a Sapientia U23-as csapatában töltse el.

Két éve kopogtatja, sőt döngeti a felnőtt csapatunk kapuját a tehetséges fiatal csatár, Ivácson Roland.

Már első szezonunkban bemutatkozhatott az Erste Ligában, láthattuk, nem ijed meg a kihívásoktól. Két gólt is lőtt a debreceni és miskolci ifi szezonok után hazatért gyergyóremetei játékos.

A múlt szezon nagyobbik részét a Sapientia U23 csapatánál töltötte és gyűjtötte a tapasztalatot. Kinőtt onnan, és mostantól a Gyergyói Hoki Klub profi játékosának számít.

Biztosak vagyunk benne, hogy be fogja küzdeni magát az egyelőre előtte álló rutinosabbak közé, és idővel egyik erősségünk lesz.
Hajrá, mindent bele Roli! Hajrá Gyergyó!

– áll a Gyergyói HK közleményében.

A GYHK kerete
Kapus: Jordon Cooke, Szakács Szabolcs, Ruczuj Gellért.
Hátvédek: Igor Bobcek, Ferencz-Csibi Róbert, Góga Attila, Timur Raszulov, Fejes Nándor (MAC Újbuda)., Mitch Jones, Nagy Csaba, Kozma Zsolt.
Csatárok: Csergő Hunor, Péter Zsolt, Szabó Pál Krisztián (Hydro-Fehérvár AV19), Szigeti Ákos (MAC Újbuda), Silló Arnold (Dunaújvárosi Acélbikák), Eric Neiley (Atlanta Gladiators), Sára Tibor, Bíró Gergő (Brassói Corona), Mark Matheson (Nottingham Panthers), Barabás László, Benedek Roland, Elekes-Darabont Hunor Csaba, Ivácsony Roland.
Vezetőedző: Malcolm Cameron.
Másodedző: Szilassy Zoltán (UTE).
Kapusedző: Jukka Kontsas (MAC Budapest).
Távoztak: Antal Zsombor (csatár), Orbán Szilárd (hátvéd).

A rovat legfrissebb hírei