Szóváltás és tettlegesség a Sepsi OSK-nál


Nemkívánatos eseménye zajlottak le a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK csapatán belül.

Döcög a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK labdarúgócsapatának játéka az elmúlt időszakban és nagyon úgy fest, hogy nincs túl rózsás hangulat a csapaton belül.

A Sepsi OSK alig két hete valósággal földbe döngölte a Jászvásári Polit a Román Kupa elődöntőjének odavágóján, hogy azt követően egy 3–3-as döntetlenre fussa a Konstancai Viitorul ellen, majd két vereséget könyveljenek el az újonc Academica Clinicenitől, majd a korábbi sereghajtó Jászvásári Poli ellen. Utóbbi két találkozón ráadásul még a játék is gyenge volt.

A szekelyhon.ro oldal információi szerint a rossz eredmények mögött az rossz öltözői hangulat állhat, amely nemcsak szóváltásig, hanem tettlegességig is ment. Az összetűző felek az amúgy is igen vehemens Leo Grozavu vezetőedző, illetve Fülöp Lóránd között alakult ki. A játékosoknál kevésen múlott, hogy ne hívják a rendőrséget helyszínre.

Az eset vizsgálat tárgyát képezi a klubnál. Diószegi az újságnak adott nyilatkozatában kifejtette, hogy péntekre vezetőségi tanácsülés van összehívva, ahol mindenki véleményét meghallgatják, majd ezt követően hoznak döntést.

– Nagyon sajnálom a kialakult helyzetet, amióta meghallottam a történteket, egy perc nyugalmam sincs, mert az ilyen balhéknak nincs helye a labdarúgásban, főleg a mi klubunkál. Jól meg kell gondolnunk, hogyan folytatjuk tovább, mert ha ténylegesen tettlegességig fajult a vita, akkor nagyon komoly esetről beszélünk, de még ha enyhébb is volt az incidens, akkor is büntetéseket kell kiszabnunk. – közölte Diószegi László a szekelyhon.ro-nak.

A Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK-nak ráadásul nincs sok ideje a pihenésre, hiszen csütörtökön este 20 órától pályára kell lépjenek a Jászvásári Poli ellen a Román Kupa elődöntőjének visszavágóján. Az első meccset 5–1 arányban nyerte a székelyföldi alakulat és nagy lépést tettek a döntő felé.

Fotó: gsp.ro

A rovat legfrissebb hírei