Három székely „titán” Fehérváron


A felcsíki születésű játékosával is hosszabbított a Fehérvári Titánok.

 Ambrus Gergő, illetve Császár Hunor után megvan a harmadik székelyföldi játékosa is a Fehérvári Titánok Erste Ligás jégkorongcsapatának.

A 21 esztendős Péter Andor, aki a korosztályos magyar válogatottakat is szépen végigjárta, a soron következő idényben is a székesfehérvári alakulatot fogja erősíteni. Andor a 2017/2018-as idényben mutatkozott be a felnőttek között és akkor 16 meccsen négy pontot (3+1) termelt, hogy majd évről évre egyre többet tegyen be a közösbe. A 2018/2019-es szezonban 19, míg a hátunk mögött hagyott csonka szezonban már 23 pontot termelt, miközben „felhívást” kapott az osztrák ligában szereplő „nagycsapatba” is.
 
– Azért írtam alá Székesfehérváron, mert nagyon szeretek együtt lenni a csapattársaimmal, évek óta együtt játszunk, gyakorlatilag olyanok vagyunk, mint egy család. A célom az, hogy minél több EBEL-meccsen kapjak lehetőséget, a Titánok között pedig megmutatni, hogy mennyire tudunk küzdeni a liga egyik legfiatalabb csapataként és legalább olyan eredményt elérni, mint a mögöttünk álló idényben. – fogalmazott Andor a klub honlapjának.
 
A Titánok jelenlegi kerete
Kapusok: Gyenes Dávid, Szeles Martin, Horváth Dominik.
Hátvédek: Horváth Milán, Dobmayer Dominik, Kóger Balázs.
Támadók: Péter Andor, Madácsi Benedek, Balogh Bence, Nagy Ákos, Császár Hunor, Dézsi Bence, Almási Márk, Kovács Alex, Rétfalvi Kristóf, Ambrus Gergő.
 
Fotó: titanok.fehervarav19.hu

A rovat legfrissebb hírei