Ismét Szőcs külsejével foglalkozik a román sportsajtó Fotókkal, videóval!


Edzőtáborban a felnőtt és az ifiválogatott is, szeretnének már versenyezni.

Egy ideje már folyamatosan készül a visszatérésre a román asztalitenisz-mezőny, egyelőre viszont még senki nem tudja megmondani, mikor cserélhetik a kimerítő edzéseket az idegtépő, adrenalinnal teli versenyekre. Miközben a válogatottak egyik edzőtáborból a másikba mennek, a román sajtó elővette a kedvenc témáját: bulvárosan ismét Szőcs Bernadette külsejével foglalkozik.

Ezúttal a gsp.ro portál fejezte ki hódolatát a marosvásárhelyi klasszis formái előtt, egyenesen a „legszebb román asztaliteniszezőnek” és a „teljes nemzetközi mezőny egyik legszexibb játékosának” nevezve Bernadette-t. Ennek alátámasztására képgalériát is összeállítottak a modellkülsejű sportoló fotóiból.

GALERIE FOTO. Bernadette Szocs strânge mii de „inimioare" de pe rețelele de socializare: „Am avut şi talent" ;)

Pe lângă talentul incontestabil din sport, tânăra de 25 de ani s-a remarcat în ultimii ani și prin frumusețea ei, fiind considerată una dintre cele mai sexy jucătoare din circuit. Bernadette e extrem de activă pe rețelele de socializare și nu ezită să posteze fotografii îndrăznețe din vacanțele exotice.

A világranglista 24. helyén álló Szőcs sikereinek titkát is elárulta: tehetség és munka. „Napi hat órát edzek a teremben, ehhez jön még egy óra fizikai felkészülés”.

Közben a 25 éves kiválóság és válogatott társai Konstancán a tengerparton immár a harmadik edzőtáborukat is befejezték, ám ahogy Andrei Filimon szövetségi edző fogalmazott: fogalmuk sincs, mikor versenyezhetnek ismét, pedig már megfelelő formába lendültek.

Security Check Required

(null)

Edzőtáborozik közben az utánpótlás-válogatott is, soraiban Ungvári Evelynnel és Székely Paullal.

fotó: gsp.ro

A rovat legfrissebb hírei