Döbbenet! A román jogtulajdonos nem tette lehetővé a közvetítést!


A kupadöntő helyett a hétvégi meccs az M4Sporton!

Az eredeti tervek szerint a román sportcsatornák mellett a magyar közszolgálati M4Sport is a képernyőjére tűzte volna a Román Kupa szerdai döntőjét, amelyen a történelme első trófeájára hajtó Sepsi OSK a FCSB együttesével csap össze Ploiesti-en.

Az erdeti tervek szerint....A román jogtulajdonos ugyanis délután 18.00 óra körül, tehát alig két órával a kezdés előtt, szűkszavú közleményben tájékoztatta a magyar partnert: műszaki okok miatt nem tudják biztosítani a közvetítéshez szükséges jelet!

Ezt Kovács István műsorvezető ismertette percekkel a kezdés előtt, hozzátéve, azóta eredménytelenül próbálják meg felvenni a kapcsolatot a román féllel. A budapesti stúdióban rajta kívül a korábbi válogatott játékos Simek Péter is hiába várta a történelmi mérkőzést!

A kupadöntő helyett a Sepsi hétvégi bajnokiját ismételte meg a nagyszebeni Hermannstadt ellen. Azzal a reménnyel, hátha időközben csoda történik és mégis bekapcsolódhatnak a fináléba...

Érdekes módon, a hétvégén még nem voltak gondok a jellel...

Ezért nem adtuk a Sepsi-FCSB román kupadöntőt

Hiába volt megállapodás, a románok a meccs előtt nem sokkal döbbentek rá, nincs is náluk a közvetítési jog. Szerda este először szerepelt a Román Kupa döntőjében székelyföldi csapat. Úgy tűnt az M4 Sport élőben közvetíti a bukaresti FCSB és a Sepsi OSK összecsapását, de nem sokkal a találkozó kezdete előtt a románok jelezték, nincs náluk a közvetítési jog.

A rovat legfrissebb hírei