Nézd meg Zsóri Szlovéniában szerezett gólját Videóval


A simonyifalvai tehetség elárulta, erdélyi edzőjének és csapattársának is nagy szerepe van jó formájában.

Legutóbbi három mérkőzésén egyaránt betalált az ellenfelek kapujába Zsóri Dániel, a Budafoki MTE új igazolása. A piros-fekete gárda 75 év után jutott fel ismét a magyar élvonalba, jelenleg pedig Szlovéniában készül a bajnokság három hét múlva sorra kerülő rajtjára.

Az edzőtáborban pedig Zsóri legutóbb a szlovén második osztályban szereplő Dekani kapujába talált be már a 7. percben, ezt megelőzően pedig előbb a szintén második ligás Dob, majd a magyar élvonalba most visszajutó MTK hálóját terhelte meg egy-egy góllal.

Security Check Required

(null)

A Nagyváradon született játékos remek formájára nem csak az erdelysport.hu figyelt fel, a klub honlapja is megszólaltatta a 19 éves támadót. Az Arad megyei Simonyifalván felnövő Zsóri elmondta, fizikailag kezdi magát utolérni, taktikailag pedig rengeteget tanult csapattársától, Kovács Dávidtól és edzőjétől, Csizmadia Csabától. „Kérdeztem, amikor valami nem volt egyértelmű, vezetőedzőnk pedig elmagyarázta, hogy mikor, hova kell mozognom. Számomra ez a fajta csatárjáték új, mert korábban Debrecenben és a

Fehérvárnál is egészen mást kértek tőlem. Most már értem és átlátom a feladatomat, ami tökéletesen illik a stílusomhoz”, fogalmazott a MOL Fehérvártól kölcsönvette tehetség a marossszentgyörgyi trénerhez kötődő viszonyáról.

A játék illik a stílusához

Zsóri Dániel megtanulta, milyen mozgásokat vár tőle a szakmai stáb, a gólok pedig jöttek sorozatban. Gól, gól és gól. Ahogy egy vérbeli támadóhoz illik. Zsóri Dániel egymást követő harmadik mérkőzésén volt eredményes. Sorrendben az NK Roltek Dob, az MTK Budapest és az NK Jadran Dekani kapuját vette be.

A rovat legfrissebb hírei