Így kapott egy „panenkát” Tordai, ismét nyert a menetelő Nagyszeben Videóval


Újabb győzelmével a Hermannstadt nagyjából bebiztosította bennmaradását.

Tovább menetel Rubén Albés Yáñez irányításával a Hermannstadt csapata, a nagyszebeniek ezúttal az alsóházat toronymagasan vezető Viitorul együttesét győzték le hazai pályán 2-0-ra.

Eseménytelen első félidő után a szünetet követően fölénybe kerülő Hermannstadt a 76. percben szerezte meg a vezetést, amikor Ionut Stoica remekül kapott bele külsővel egy bal oldali beadásba. Az egy bajnoki után a kapuba visszatérő Tordai Árpádnak esélye sem volt a védésre. Mint ahogy nem volt esélye nyolc perccel később sem, amikor Gabriel Debeljuh harcolt ki büntetőt, majd panenkás mozdulattal átemelte a marosvásárhelyi kapust, beállítva ezzel a 2-0-s végeredményt.

Rezumat: Hermannstadt - Viitorul 2-0 I Debeljuh a marcat cu scarita

Hermannstadt - Viitorul 2-0. Scorul a fost deschis de Stoica in min. 74, iar Debeljuh a executat o scarita la penalty (83) Liga 1 - et. 12 playout 2019- 2020...

Miközben Tordai mindössze harmadszor kapott egynél több gólt ebben a szezonban (másodszor Nagyszebenben), a Hermannstadt szárnyal: legutóbbi 5 bajnokijából négyet megnyert, egyedül a Sepsi „úszta” meg egy 2-2-es döntetlennel.

Újabb sikerének köszönhetően pedig a nagyszebeniek már 10 pontra távolodtak el az egyenes kiesést és 8 pontra az osztályozót jelentő helyektől, így biztonságos távolba kerültek a kieséstől a koronavírus okozta halasztások miatt egyre átláthatatlanabb bajnoki hajrában.

fotó: lpf.ro

A rovat legfrissebb hírei