Fogadási csalás történt a nagyszebeniek meccsén?


A nyereményszorzók gyanús változása ébresztette fel a gyanút a román sajtóban.

A fogadók kifejezésével élve sima kettesnek ígérkezett a román labdarúgó alsóház legutóbbi fordulójában megrendezett Academica Clinceni – Hermannstadt találkozó. Mindkét csapat viszonylag biztonságos távolságba van a kieső helyektől, de a nagyszebeniek remek formában, négy győzelem és egy döntetlen után érkeztek Clincenibe. Valami mégis gyanút ébresztett.

A nevét elhallgatni kívánó fogadási szakértő arra hívta fel ugyanis a Gazeta Sporturilor figyelmét, hogy az ázsiai fogadási piacon meglehetősen furcsán változtak a nyereményszorzók. Az úgynevezett oddszok.

Az ázsiai piac egyik legnagyobb szereplőjénél, az SBO Bet-nél ugyanis az idő teltével egyre inkább csökkent a szorzója annak, hogy a nagyszebeniek már a szünetben is vezetni fognak és a három pontot is elviszik. A találkozó elején még 2,8-szoros pénzt ígértek arra az esetre, hogy a Hermannstadt előnnyel vonul a szünetre, ez a szorzó pedig 2,3-ra csökkent az idő teltével. Még Joellison 34. percben szerzett gólja előtt. Annak ellenére, hogy normális körülmények között növekednie kellett volna, tekintve, hogy egyre fogyott az idő a gól megszerzésére. Ugyanígy a végső győzelemre a meccs előtt 2,07-szeres pénzt fizettek az ázsiaiak, ez pedig 1,61-re esett vissza az első gólig.

Mindez pedig csakis akkor történik, magyarázza a szakember a sportnapilapnak, ha gyanút ébresztően hirtelen jelentős összegű téteket tesznek meg az élőben fogadók….

fotó: facebook.com/hermannstadt.fc

 

A rovat legfrissebb hírei