Kétgólos hátrányból győzelem


Sorozatban tudja le felkészülési meccseit az FK Csíkszereda.

A Valentin Suciu által felkészített FK Csíkszereda második ligás labdarúgócsapata szép sorjában tudja le a felkészülési meccseket, készülvén a bajnoki rajtra.

Szám szerint az FK az ötödik meccsét tudta le és ezúttal a harmadik ligában szereplő Sellenberki Viitorul volt az ellenfél.

A Szeben megyei csapat az első félidőben meglepetésre vezetést szerzett, sőt szünet után növelte is előnyét. Suciu Valentin együttese a kétgólos hátrány ellenére nem adta fel és előbb kiegyenlített, majd átvette a vezetést, majd János révén még büntetőt is hibázott, de így is nyerni tudott. Hosszú idő után ismét pályára lépett Eder González, aki még tavaly év végén sérült le. A spanyol játékos nem is akárhogy tért vissza, duplázni tudott és ami a legfontosabb jól játszott.

– Az első félidőben gyengén játszottunk, az ellenfél uralta a középpályát, nem tudtuk megtartani a labdát, és mivel a hazai alakulatnál van pár tapasztalt játékos, ki is használták gyengeségünket. A második félidő elején kaptunk még egy gólt, de ezt követően, hosszú kihagyás után, újra pályára lépett Eder, a játék képe ezzel megváltozott, három gólt lőttünk. Akár 4–2-re is nyerhettünk volna, de János kihagyott egy büntetőt, hasznos meccs volt. – fogalmazott a csíkiak trénere, Valentin Suciu.

Felkészülési mérkőzés
Sellenberki Viitorul – FK Csíkszereda 2–3 (1–0)
A csíkiak gólszerzői:
Eder González (2), János Norbert.
FK, I. félidő: Gyenge – Bor, Apró, Incidisz, Palmes, Csürös, Szondi, Pintér, Bauza, Antal, Suciu.
FK, II. félidő: Bartók – Marrone, Gergely, Csonka, Takács, Sütő (Eder), Bara, János, Kálmán, Botorok, Becze.

Fotó: fkcsikszereda.ro

A rovat legfrissebb hírei