Óriási lesgóllal kapott ki a Sepsi!


Lesgyanús gól…

 A lehető egyik legnehezebb ellenféllel szemben kezdte a 2020/2021-es bajnoki idényt a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK, amely a tavalyi ezüstérmes CSU Craiovát fogadta.

A Sepsi OSK nyári szerzeményeiből négyen – Mitrea, Deligiannidisz, Aganovic, Purece – is kezdőben találták magukat. Az OSK pedig jól is indította a meccset több kecsegtető helyzetet sikerült kidolgozniuk a piros-fehéreknek, de Mitrea, Purece és Dimitrov is kihagyta a maga helyzeteit, hogy végül Niczuly is bemutasson egy bravúrt.
 
A térfélcserét követően sem hagyott alább a Leo Grozavu-Ilyés Róbert által felkészített háromszéki csapat. Az oltyánok hálóőre viszont a mai nap verhetetlen volt: Pigliacelli sorozatban húzta le a labdákat.
 
Változás az utolsó fél óra hozott, amikor a játék képe kiegyenlítődött, majd a hajrá meghozta a gólt is. A 88. percben egy átadást követően, lesről indulva, Koljic mattolta Nicsulyt. A partjelző zászlója nem emelkedett, habár a visszajátszásokon is látszott az egyértelmű les. „Nem les? Ez nem les? Nem is kicsi les”, fogalmazott a televíziós kommentátor, aki egyszerűen nem hitt a szemének, hogy ezt a gólt megadta a bíró.

Rezumat: Sepsi - U Craiova 0-1 I A fost offside la gol? I Etapa 1, Liga 1, 2020 - 2021

Aboneaza-te la canalul nostru: http://bit.ly/2LW7UL1 Sepsi - U Craiova Arad 0-1 etapa 1 Liga 1 2020-2021 Golul a fost marcat de Koljic in min 88 Sepsi: Niczu...

A hátralevő időben már nem maradt idő az egyenlítésre. Szinte boritékolható volt ez 1-0-ás végeredmény, mivel a két csapat legutóbbi - immár - hat bajnokiján csak egyetlen találat született. Négyszer a Craiova, kétszer a Sepsi örülhetett a végén. 
 
A mérkőzés után Hadnagy Attila, a Sepsi igazgatója érthető módon elégedetlenül követelte a videóbíró bevezetését (amit korábban a román labdarúgás vezetői a 2020-2021-es szezon elejére ígértek), főleg, hogy még egy meg nem adott tizenegyest is számon kért a játékvezetőtől.
 
A Sepsi OSK bátran, reményt keltően játszott, de ma ez nem ért pontokat. A görögországi kölcsönből visszatérve a Kolozsvári CFR-től igazol Jesus Fernandes leigazolása ellenére Niczuly Roland megőrizte helyét a Sepsi kapujában, míg Fülöp Lóránd a 46., Kovács Lóránt pedig a 76. percben lépett pályára.
 
Folytatás szombaton Kolozsváron.
 
Liga 1., 1. forduló
Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK–Universitatea Craiova 0–1 (0–0)
Gól: Koljic (88.).
Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Bouhenna, B. Mitrea, Ștefan – Deligiannidisz (Nouvier 76.), Aganovic (Kovács 76.), Vașvari, Purece (Achahbar 84.) – Carnat (V. Mitrea 84.), Ștefănescu (Fülöp L. a szünetben). Edző: Leo Groazvu.
Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu (Vătăjelu 66.), Constantin, Bălașa, Bancu – Nistor, Mateiu (Screciu 64.), Cicâldău – Ivan (Bărbuț 86.), Koljic, Mihăilă (Bairam 64.). Edző: Cristiano Bergodi

 

A rovat legfrissebb hírei