Karácsonkőn kezd az FK


Kisorsolták a labdarúgó Románia-kupa harmadik fordulójának a párosításait, amelyben két székelyföldi csapat lesz érdekelt. A sorozathoz most kapcsolódó Csíkszereda és a két fordulón már túljutó Kézdivásárhely.

A második ligás csapatok is csatlakoztak már a harmadik fordulóban a labdarúgó Románia-kupa sorozatához, de még a legtöbb csapatot a harmadik liga adja.

Az első két körben szereplő és a Papolcot, majd a Bákó megyei Viitorul Ciritat kiejtő Kézdivásáerhelyi KSE hazai pályán lép ezúttal pályára méghozzá a Barczarozsnyói Olimpic Cetate ellen.
 
A sorozathoz viszont csak ezen körben csatlakozott a második ligás FK Csíkszereda. A tavalyi kiírásban egészen a negyeddöntőig menetelő csíkszeredai alakulat a harmadik ligából kapott ellenfelet méghozzá a Ceahlaul Piatra Neamtot (Karácsonkő).
 
A harmadik forduló teljes menetrendjét itt nézhetik meg, míg a találkozókat augusztus 28-án 17.30 órai kezdettel rendezik. A negyedik fordulóban már az első ligás alakulatok is csatlakoznak a kiíráshoz, köztük a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK is.
 

A rovat legfrissebb hírei