Koronavírus: pozitív teszt a Titánoknál


Elmarad az Erste Liga második meccse…

 Elmarad az Erste Liga második meccse…

Az Újpest, a Debreceni DEAC és a Ferencváros-Telekom csapatai után a Fehérvári Titánok keretében is pozitív teszteket vettek le.
 
Elmarad a jégkorong Erste Liga 2020/2021-es idényének második meccse a Fehérvári Titánok – Debreceni DEAC összecsapás.
 
– Szeptember 13-án a Titánok egy játékosának, valamint egy stábtagjának COVID-19 tesztje pozitív eredményt hozott. Az érintettek már több napja a klubvezetés által elrendelt házi karanténban tartózkodnak. A csapat tagjai közül jelenleg többen is gyanús esetnek minősülnek, esetükben, valamint a teljes keret tekintetében az előírásoknak megfelelően teszteket végeznek el. A Fehérvár AV19 SC emellett azonnali hatállyal felfüggesztette a Titánok edzéseit. A klubvezetés már a gyanús esetek megjelenése előtt megszüntette a Fehérvár AV19 SC két profi csapat keretei közötti átjárást, ezzel is csökkentve a közvetlen kontaktok számát.

Az érintett játékos és stábtag enyhébb tünetekről eltekintve jól van, súlyos tünetek a gyanús játékosok esetében sem jelentkeztek. A klub minden előírást és intézkedést betartva, együttműködve a járványügyi hatóságokkal jár el, így a Fehérvár AV19 SC az Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnok teljes, ózonos fertőtlenítését rendelte el. 

Az esetekről a klub tájékoztatta a Magyar Jégkorong Szövetséget, a Titánok szeptember 14-i, DEAC elleni mérkőzése pedig a járványügyi helyzetre való tekintettel későbbi időpontban kerül megrendezésre.
 
– áll a fehérváriak közleményében.
 
Fotó: titanok.fehervar19.hu

A rovat legfrissebb hírei