Bekeményítenek a csíkiak


Sokan távoztak, de soka is érkeztek.

 Mondhatni, hogy teljesen új kerettel vág neki a soron következő bajnoki évadnak a Csíkszeredai Imperial Wet teremlabdarúgó-csapata. Több játékostól elköszöntek, viszont sok új sportoló megtalálható a keretben.

Az újra bajnoki címért harcba szálló csíkiaknál nem lesz ott a jövőben a Kazahsztánba szerződő Savió, de nem lesz Deco, Rakics, Prsics, Matei Florin vagy épp a kapus Victor Lopez.
 
A csapatot viszont továbbra is Cosmin Gherman fogja irányítani, aki rengeteg új játékost kell beépítsen. Segítője Lucian Nicușan lesz.
 
Az FK Székelyudvarhelytől ugyanis rögtön két játékos érkezett Biró Attila, illetve Tifán Norbert személyében, miként a sepsiszentgyörgyi születésű Miklós Tamással is sikerült megegyezniük, aki a magyarországi Veszprém csapatától érkezik.
 
Victor Lopez helyére sikerült leigazolni a válogatottban is rendre behívót kapó Petrișor Tonițăvel, miként visszatér Arama Ovidiu és Mario Duque is. Mindhárman a Dunarea Calarasi csapatát hagyták ott.
 
Nagy fogásnak bizonyul viszont a nagy vetélytárs Galaci United egyik húzóemberének Adrian Lașcunak a leigazolása.
 
Egyelőre viszont semmit nem lehet arról tudni, hogy miként fog alakulna a bajnokság sorsa, sőt még a résztvevő csapatok névsora sem ismert. A Csíkszeredai Imperial Wet csapatán kívül a Galaci United, a Dévai Autobergamo, illetve az FK Székelyudvarhely adott hírt magáról…

Fotó: Csíkszeredai Imperial Wet / facebook
 

A rovat legfrissebb hírei