Leghamarabb az ősz végétől…


Nincs döntés...

 Vizsgálat tárgyát képezi annak a lehetősége, hogy az ősz végétől a nézők visszatérhessenek a sporteseményekre. Persze nem lesznek teltházas összecsapások, de legalább korlátozott számban ott lehetnek.

Legutóbb Ionut Stroe a Sport- és Isfjúsági miniszter arról beszélt, hogy a hétfő eldől, hogy a nézők beléphetnek-e a sportarénákba, ám végül erről nem született döntés.
 
A miniszter minapi tájékoztatása szerint ugyanakkor vizsgálat tárgyát képezi az a lehetőség, hogy az ősz végétől ez ténylegesen megtörténjen. Stroe célként tűzte ki, hogy a nézők visszatérhessenek, ugyanakkor ez csak korlátozott számban történhet meg. Így az szinte biztosra vehető, hogy a teltházas meccsek lehetőségének az esélye szinte nulla. Az országban egyébként márciusban rendeztek legutoljára teltházas meccseket, majd szép lassan korlátozni kezdték a nézők beléptetését, hogy március 9-ike után már végleg „kizáródtak” a szurkolók a lelátókról. Március 15-vel pedig minden bajnokság a befagyasztás mellett döntött.
 
Ugyanakkor a sportminiszter azt is leszögezte, hogy amennyiben megvalósul ez a terv és a nézők visszatérhetnek a lelátókra, akkor a felelősség a hatóságokat, illetve a klubokat fogja terhelni.

A rovat legfrissebb hírei