Rokaly gólja gyógyír volt


Megvan az első találata.

 A magyar jégkorong két topcsapata a Hydro Fehérvár AV 19, illetve a DVTK Jegesmedvék csaptak össze Székesfehérváron.

A hazai fehérvári csapatban öt – Bartalis, Erdély, Reisz, Mihály és Sárpátki –, míg a vendég miskolciaknál két – Rokaly, Részegh – székelyföldi játékos jutott szóhoz a találkozón, amelyet a vendégek indítottak jobban és szereztek vezetést. 
 
A folytatásban viszont a hazaiaknak állt a zászló, akik 4–1-re hozták az első harmadot. Sőt a másodikban már 6–1 is volt. Innen jött vissza a meccsbe a DVTK, ahol az új szerzemény, a korábbi csíki csatár, Rokaly Szilárd is betalált. A záró felvonást is 2–2-re hozták a felek és a utolsó gól Bartalis István nevéhez fűződött.
 
Felkészülési mérkőzés
Hydro Fehérvár AV19 – DVTK Jegesmedvék 8–5 (4–1, 2–2, 2–2)
Gólszerzők: Hargrove, Szita, Kähkönen, Kuralt, Caruso, Hári, Szabó D., Bartalis, illetve Gőz, Galanisz, Rokaly, Magosi (2).
 
Hydro Fehérvár AV19: Ouzas (Kornakker) – Szabó B., Campbell, Hargrove, Hári, Petan – Caruso, Stipsicz, Kähkönen, Bartalis, Szita – Geiger, Szabó D., Erdély, Reisz, Kuralt – Horváth, Mihály, Sárpátki.
 
DVTK Jegesmedvék: Rajna (Kiss B.) – Pukka, Kiss D., Részegh, Vas, Rokaly – Szirányi, Wehrs, Csányi, Galanisz, Magosi – Gőz, Vojtkó, Révész, Osterberg, Lövei – Láda, Mattyasovszky, Ritó, Miskolczi, Farkas.
 
Fotó: fehervarav19.hu
 

A rovat legfrissebb hírei